Rólunk

Cégünk 2015 őszén alapult meg, melynek hátterét a több mint 10 éves múltra visszanyúló munkatapasztalat előzte meg. Kezdetben a műkő, mészkő és sírkövek készítésének az elsajátítása volt a fő csapásvonal, azonban később felkeltette, az érdeklődésünket a hulladékok újrahasznosítása, megsemmisítése.

Természetesen ez hozta magával a régi épületek elbontásának lehetőségét, melyeknél rengeteg olyan törmelék és veszélyes hulladék maradt hátra ami a környezetünket károsítja ha nem a megflelő helyre kerülnek.

A harmadik irányvonal az építőipart célozta meg a közvetett tapasztalatokból kiindulva, melyet jelenleg is nagyobb projektek végrehajtásával, kamatoztatunk. Látszólag különböző irányvonal mindhárom munkakör, azonban az életben a lakótér kialakítása és komfortosabbá tétele, az elmúlás tisztelete új kihívások elé állít mindannyiunkat.

Másokkal ellentétben mi hiszünk még a precíz és a jó munka fogalmában és arra törekszünk, hogy a kapcsolatok amiket felépítünk ne csak egyszeri alkalommal hassanak a megrendelőre, hanem hosszútávon is gyümölcsözőek maradjanak. Azt szeretnénk, hogy az elégedettség és a magas színvonal legyen a Martoflex Kft. országos ismérve.

Kapcsolat

  • Telefon:
    +36-30-7300360
  • Email:
    martoflex@gmail.com
  • Cím: 
  • 8445 Csehbánya 
    Újtelep utca 41.